سفارش تبلیغ
صبا ویژن
محبّت انسان به برادرانش، برایش نزد خداوند، فضیلتی به شمار می رود. [امام صادق علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :3
بازدید دیروز :9
کل بازدید :12977
تعداد کل یاداشته ها : 19
103/2/6
3:15 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
حلقه به گوش[40]

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

از دوستان عزیزم ، رفقا ،آشنایان، علما ، فضلا ، بزرگان ، اساتید ، سروران ، عزیزان ، و تمامی کسانی که قبلا به این تهی کده سر میزدند به علت تاخیر از حضور عذر خواهی می کنم واقعا این امتحانات منو بیچاره کرده مخصوصا آمار که هیچی ازش سر در نمیارم واحتمالا میفتم خدا بهمون رحم کنه


89/10/29::: 10:15 ص
نظر()
  
  

حضرت آیت الله نور مفیدی نماینده محترم ولی فقیه در استان گلستان بر طبق سنتی حسنه بعد از انقلاب و جنگ تحمیلی شبهای پنج شنبه به اتفاق مسولین بنیاد شهید استان به خانواده یک شهید و یا یک جانباز تشریف می برند تااز احوالات آنها مطلع و آگاه شوند .

در این دیدارها حضرت آیه الله نور مفیدی مثل اعضاء همان خانواده باآنها گفتگو و رابطه صمیمی ایجادو از وضعیت زندگی پدر و مادر همسر و فرزندان شهید سوال می کند در این دیدار مادر شهید پاسخگوی سوالات حاج آقا بودند و گفتند در سال 65 تنها پسرم با اصرار زیاد به جبهه رفت و شهید شد .

مادر شهید سخنان را اینگونه ادامه داد:

پسرم حلقه به گوش امام رضا (ع)بود چون بچه های من همه در کوچکی از دنیا می رفتند یک روز فرزند شهیدم مریض شد و پس از مراجعه به دکتر به خانه بر گشتیم عرق مرگ بر پیشانی فرزند خردسالم نشسته بود و من نا امید دستها را بر روی سرم گذاشتم و مشغول دعاشدم ناگهان دیدم پسر شهیدم بلند شد و گفت امام رضا(ع) را در خواب دیدم، از آن لحظه به بعد حتی برای یک بار دارو استفاده نکرد و من او را حلقه به گوش امام رضا (ع) کردم و سالی یک بار به مشهد می بردم.

 


89/10/21::: 12:4 ع
نظر()
  
  

حالا رقیه فهمید

بابا دو بخش دارد

بخشی به روی نیزه

بخشی به خاک صحرا...........

ایام شهادت بزرگ ملیکه عالم والا حضرت رقیه سلام الله علیها تسلیت باد

 


89/10/20::: 3:56 ع
نظر()
  
  

به سر می پرورانم من هوای حضرت باقر(ع)
به دل باشد مرا شوق لقای حضرت باقر(ع)
زعشقش جان من بر لب رسیده کس نمی داند
که نبود چاره ساز من سوای حضرت باقر(ع)
به گوشم هاتف غیبی سرود این نکته را  دیشب
که باشد رخش دانش زیر پای حضرت باقر(ع)
به رستاخیز گر خواهی نجات از گرمی محشر
برو در سایه ظل همای حضرت باقر(ع)
خرد عاجز بود ز اوصاف بی پایان آن سرور
کمیت لفظ  لنگ است از ثنای حضرت باقر(ع)
جلال و شان و قدر آن امام  پاکبازان را
نمی داند کسی غیر از خدای حضرت باقر(ع)
«رضایی» ایستاده بر در دولت سرای او
چو سائل منتظر بهر عطای حضرت باقر(ع)

روایات بسیاری از ائمه اطهار و رسول اکرم تصریح می کنند که اخلاق نیکو بخش عمده ایی از دینداری است. و حتی نبی مکرم اسلام در حدیثی یادآوری کرده اند که ایشان برای تکمیل مکارم اخلاقی مبعوث شده اند( نقل به مضمون) اخلاق نیکو در کنار ایمان به خداوند و روز حساب ، اقامه نماز، پرداخت زکات و انفاق مال در راه خدا و شکیبایی در مصایب از صفات برجسته نیکوکاران، راستگویان و پرهیزگاران است.(1) جامعه اسلامی آنگاه بر راه درست گام برمیدارد و آن زمان شایسته این صفت( اسلامی) خواهد بود که بیش از همیشه بر طریق اخلاق انسانی گام بردارد. چرا که موازین اخلاقی برای فرد همچون قوانین برای جامعه است. جامعه بی قانون با انسان بی اخلاق برابر است. هر دو برآشفته ، غیرقابل اعتماد وراکدند و هر دو رو به سوی قهقرا خواهند رفت . بهتر آن است با توجه به روزهایی چنین خوش که شادی را از میلاد امام محمد باقر به عاریت گرفته است، به این اصل اساسی در سخنان عالم خاندان علم و امامت امام محمد باقر العلوم بپردازیم.

- نیکوگفتاری با دیگران: امام محمد باقر در کلامی نغز و عمیق فرموده اند:" با مردم سخن بگوئید بهتر از آن چیزی که می خواهید با شما سخن بگویند." این سخن و عمل بدان در جامعه ایی که مردم آن به اندک تلنگری عصبانی شده و مرزها را در هم می شکنند می تواند چون آبی که بر زمین خشک جاری شده و آن را سبزپوش می سازد، این جامعه پرتنش را آرامش بخشد. متاسفانه مردم در جامعه ما در یک فردگرایی بیمارگونه دست و پا می زنند و تنها خود، منافع و حقوق خود را می نگرند و نه وظایف خود را. در چنین جامعه ایی کلامی دیگر از معصوم هفتم ( علیه السلام) می تواند راهگشا باشد:" تواضع و فروتنی آن است که آدمی به نشستن در آنجا که فروتر از شان اوست راضی باشد و اینکهبه هر کس رسیدی سلام کنی و جدال را وانهی گرچه بر حق باشی" جامعه ایی که در آن اصول اخلاقی و پیام های دینداری نه بر دیوارهای شهر که بر ذهن و قلب مردم آن نوشته شده باشد جامعه ایی سالم و پرتوان خواهد بود چرا که برای هر عملی عکس العملی است برابر با آن. عمل و یا عکسل العمل آن را در کلام امام چنین می یابیم:

- سه عمل سه پاداش:

هر که زبانش راست است کردارش پاک است.

هر که خوش نیت است روزی اش افزون است.

 و هر که با اهلش نیکی می کند به عمرش افزوده شود.

جالب آن است که امام در این پیام های اخلاقی یادآور نشده اند که هر که بیشتر نماز گذارد یا روزه بگیرد و یا بیشتر شب زنده داری کند، آنچه را که امام بدان تصریح نموده اند، زبانی راستگو و خلقی خوش است. در کنار راستگویی و خوش خلقی،  شکیبایی نیز از صفات پسندیده در جامعه اسلامی است.

امام محمد باقر پنج نکته را سفارش فرموده اند:

 اگر مورد ستم واقع شدی ستم مکن.

 اگر به تو خیانت کردند خیانت مکن.

 اگر تکذیبت کردند خشمگین مشو.

 اگر مدحت کنند شاد مشو.

 اگر نکوهشت کنند بی تابی مکن.

این نکات را نه تنها شکیبایی که استقامت بزرگ می توان نامید . مردمی که در مناسبات متقابل با یکدیگر این موارد را رعایت کند: حقوق دیگران را مانند حقوق خود محترم داشته بر آن دل بسوزانند، فروتنی را پیشه خویش ساخته از غرور و جدال بپرهیزند و درکنار این سه شکیبایی به خرج دهند مطمئناً درِ دنیایی زیبا و جامعه ای سالم را به روی خویش خواهند گشود و پس از آن ما ناظر مشاجره و برخوردهای فیزیکی رانندگان درخیابان ها، مردم در صف  ارزاق و دیگر صحنه های دل آزار نخواهیم بود. فراموش نکنیم که : " شیعه بودن به معنای عمل کردن چون ائمه اطهار است و این مرحله ای پس از شناخت و پس از عشق است.(2) انسان هایی چنین بزرگ با ارواحی  چنین جاذب تنها برای ستوده شدن آفریده نشده اند، آنان آماده اند تا راه زندگی را و راه بهتر زیستن و انسانی بهتر بودن را به ما بیاموزند.آنان آمده اند تا انسان را به بهشت موعود رهنمون سازند ولی نه در آخرت که در همین دنیا وبر همین کره خاکی . مراقب باشیم که دیگران در عمل به دستورات ائمه اطهار بر ما پیشی نگیرند.

امروز کودکی پا بر عرصه وجود نهاده است که علم بدو زینت نبخشیده  ، بل این اوست که علم را با لقب باقرالعلوم خویش مفتخر ساخته است. میلادش مبارک


89/10/18::: 11:5 ص
نظر()
  
  
 
فاش می‌گویم و از گفته خود دلشادم
بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم
 طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق
که در این دامگه حادثه چون افتادم
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود
آدم آورد در این دیر خراب آبادم
 سایه طوبی و دلجویی حور و لب حوض
به هوای سر کوی تو برفت از یادم
 نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست   
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم
 کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت
 یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم
 تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق
هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم
 می خورد خون دلم مردمک دیده سزاست
 که چرا دل به جگرگوشه مردم دادم
پاک کن چهره حافظ به سر زلف ز اشک
ور نه این سیل دمادم ببرد بنیادم

89/10/14::: 12:5 ع
نظر()
  
  

به دلتنگی عادت ندارم

بعضی وقتا دلم اینقدر براشون تنگ میشه

خیلی

خیلی

اونقدر که همش با خودم میگم کاش شماره تلفنشونو داشتم

اگه داشتم لااقل یه زنگی بهشون میزدم

فقط به اندازه یک نفس

فقط یک نفس

صداشو

صدای قشنگشونو میشنیدم

شاید دلم آروم بگیره

ولی حیف که شمارشونو ندارم

اونموقع

مجبور میشم برم رو بوم خونه

مثل کفترای بال و پر بریده

هی بال بال بزنم

هی  با سر آستین صورتمو از اشک خشک کنم

هی سعی کنم بغضی که تو گلومه فرو بدم

هی....

بعد 

دلو بزنم به دریا

روموبکنم به سمتشون

دستمو بزارم رو سینم

گردنمو خم کنم

با صدای بغض آلود صداشون بزنم

و ...سلام کنم

السلام علیک یا ابا عبدالله

السلام علیک یابن رسول الله

السلام علیک یابن امیر المومنین

السلام علیک یابن فاطمه الزهرا سیده النسا العالمین

و اون موقع

اون موقع .........بشینم به انتظار جواب سلام. 

یعنی اربابم سلام کسی رو بی جواب میزاره

واقعا ممکنه اون بدهکار هر بی سرو پایی مثل من باقی بمونه

 

 


  
  

از کودکی شنیده بودم که ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است . منم اومدم هر چند دیر اومدم ولی بالاخره اومدم درب خونه ارباب من هر وقت بیای خوب اومدی و نشونه اینه که توفیق بهت دادن  البته قبلا یک وبلاگ به نام یاحسین داشتم که چند سالیه ازش خبر ندارم چون ارتباطم با محیط وب کم شده بود ولی الان دوباره به در خونه ارباب مراجعه کردم .جالبه خودمم باورم نمیشد که به این زودی بعد از مدتها فرار در رو برام باز کنه انگیزه من از اومدن اینه که اگه بتونم یک محیطی برای خودم داشته باشم که توش با آقام صفا کنم حالا اگه کسی هم اومد و اونم بهش حالی دست داد که التماس دعا............